Poslanstvo, vizija, vrednote

Poslanstvo

Skrbimo za to, da so loterijske igre v Sloveniji zabavne in varne, da jim udeleženci in splošna javnost zaupajo ter da so vir financiranja invalidskih, humanitarnih in športnih organizacij.

 

Vizija

Naše igre bodo postale del popularne kulture v Sloveniji. Ljudje jih bodo radi igrali, vsi segmenti družbe pa jih bodo sprejemali kot varne in z dobrodelnim učinkom.

 

Vrednote

Proaktivnost

Smo družba, ki vodi z zgledom. Sami prevzemamo odgovornost za svoja dejanja. Smo razvojno naravnani, razmišljamo izven okvirjev in smo vedno prožni pri uvajanju novosti in sprememb.

 

Skrbnost

Zavedamo se svojega vpliva osrednjega prireditelja iger na srečo. Igre prirejamo skladno z najvišjimi standardi. Znamo prisluhniti in potrudimo se razumeti. Predlagamo poštene rešitve in spoštujemo interese udeležencev iger, prejemnikov koncesijskih dajatev, zaposlenih, lastnikov in širše družbe.

 

Transparentnost

Smo družba ljudi z integriteto: govorimo, kar mislimo, in delamo, kar govorimo. Naši motivi, sporočila in dejanja so etični, Oblikujemo pregledne rešitve in urejeno okolje, ki ga odlikujejo brezkompromisna varnost informacij, procesov in osebnih podatkov ter najvišji standardi kakovostnega prirejanja iger.

 

     

     
EUROJACKPOT

Eurojackpot

Garantirani sklad za Jackpot je 10 milijonov €. Žrebanja so vsak petek ob 23. uri, na Pop TV.

 

Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
3x3
Prijavi
Odjavi

Kontakt

 

Info center

01/ 24 26 175

 
Obrazec za reklamacije
 
info@loterija.si
 
e-info@loterija.si

 

             

 

               

 

 

Zasebnost in piškotki | Lytee CMS | Impresum | Produkcija: Dspot
cookies